Impact

Beskrivelse

FAGLIGE ILDSJÆLE & UNIKT KOMPETENCEMIX
Vi er et konsulenthus med 100 medarbejdere, og vi brænder for at skabe resultater gennem tætte og unikke relationer med vores kunder. Vores varemærke er høj kvalitet, stærke løsninger og udfordrende sparring. Og så tror vi på, at resultaterne kommer, når man arbejder professionelt og har det sjovt samtidigt.

CORE PLATFORME
Sitecore
Episerver
Commerce
Content management
Salesforce Commerce Cloud
Search
uCommerce

LØSNINGER
B2C / B2B commerce
In-store & cross-channel
Product Information Management (PIM)
POS/ERP/CRM integration
Self-service
Sælgerunderstøttende
Produktkonfiguratorer

SERVICE & HOSTING
Enterprise hosting
Proaktiv monitorering
24/7 brugersupport og drift
Platformvedligeholdelse

Kontakt

http://www.impact.dk/
Vi giver meget gerne en kop kaffe og tager en uforpligtende snak med dig om, hvordan digital commerce kan optimere din forretning. Du kan fange os på tlf: +45 7020 1619 – eller skrive til os på info@impact.dk