Granyon

Beskrivelse

Granyon’s mission er at minske dårlige oplevelser. Vi er et design- og webbureau baseret i København og Cambridge, UK. Vi tænker, designer, bygger og forfiner gode  kundeoplevelser i en digital verden. Vi er et digitalt bureau der søger tillidsfulde, pålidelige og sjove relationer med vores fantastiske kunder via ærlig rådgivning og ekstraordinær, fleksibel service.


Granyon er et design- og webbureau fra København. Vi designer produkter og services og får innovation til at ske gennem design tænkning, prototyper og kreativ brug af teknologi. Sublime kundeoplevelser er midlet. Bedre forretning for jer, er målet.

Du har kontrollen

Som kunde har du kontrollen, vi har fuld gennemsigtighed og er sammen med jer om at skabe de indledende planer. Daglig opfølgning og design i prototyper der kan opleves hele vejen online, gør det muligt for jer at sidde med der, hvor ideerne skabes, samt invitere jeres interessenter med ind tidligt i forløbet.

 

Services

Granyon hjælper med Analyse, Strategi, Branding, Online marketing & kampagner, Visuel identitet, Design samt Digitale løsninger og Websites.

 

Prototyper

Vil du vide mere om design i prototyper? Start med vores whitepaper der kan hentes her

Referancer

Velux, Dyrenes Beskyttelse, Samvirke, Realdania, CBS Executive, Solar A/S, Hollingsworth Pack, DR …

Kontakt

Mail: hello@granyon.com

Telefon: 60522962

Web: DK granyon.dk eller UK: granyon.com

Facebook

Linkedin

Analyse og indsigt

Thea Bruun De Neergaard: tgr@granyon.com

Branding og kampagner

Lee Cartmell: lc@granyon.com

Design, visuel identitet og prototyper

Jesper Fagerlund: jfa@granyon.com

Websider, Strategi og koncept

Mikkel Noe Westh: mnw@granyon.com

Tekstproduktion og oversættelse(Eng/DK)

Kathrine Louise Kahle: klk@granyon.com