Acto

Beskrivelse

Teknisk udvikling

Vi sammensætter vores løsninger af de bedste teknologier, case-by-case, afhængig af projektets rammebetingelser. Mulighederne er omfattende, hvad enten det er CMS-platform, responsivt website kontra mobile site, mobilapplikation, intranet eller integration.

Uanset projektets karakter, er vores ambition altid at skabe en strømlinet og naturlig sammenhæng mellem dine forretningsmål, de daglige praktiske arbejdsgange i din organisation og den underliggende IT-arkitektur. Løsningerne skræddersyes efter din virksomheds behov og baseret på toneangivende og veldokumenterede, skalérbare kodestandarder, som sikrer høj performance og optimal interaktion med din virksomheds interessenter. Også i morgen, i næste måned, og næste år…

Kontakt

https://www.acto.dk
Acto A/S
Adelgade 12, 1.
1304 København K
Telefon +45 39 10 06 70